wildlife club

Kender du et barn mellem 0-16 år, som elsker dyr og sjove oplevelser? Så er et medlemskab til vores Wildlife Club den perfekte julegave! Med et medlemskab får man adgang til unikke oplevelser med hele familien og andre børn, samtidig med at naturglæden og lysten til at passe på planeten og dens fantastiske dyre- og planteliv bliver vakt til live.

medlemskabet indeholder

  • Vi planter 10 ”juletræer”* til dyrene i og omkring Masai Mara, Kenya.

  • Et julediplom (vælg mellem flere forskellige)

  • En julekuvert.

  • Et klubkort, der giver ubegrænset adgang til Ree Park Safari i et helt år fra købsdato.

  • En billet til Tivoli i København gældende i 2021 og hele 2022.

  • En billet til valgfri ordinær biograffilmforestilling i en af Nordisk Films Biografer.

  • Et event om året for hele familien* som fx biograftur, Halloween i Tivoli eller koncert med en af vores ambassadører.

* Med hele familien menes der medlemmet + tre personer.

* Med juletræer mener vi vores fantastiske seedballs, dvs. frø fra naturligt forekommende træer i området, som med elefantgødning laves til små kugler, som spredes i området. 90 % af de seedballs, vi sår ud i området, bliver til træer, som er 1,5 – 2 meter høje i løbet af 3 – 5 år.

Du giver 10 træer! Vi giver en masse fede oplevelser!

Et nyt medlem af Wildlife Club betyder, at vi kan plante 10 helt nye træer i og omkring Masai Mara, Kenya. Vores seje partnere Ree Park Safari planter nye træer med seedballs, der kaster skygge og beskytter både natur og mennesker.   

En klub med vildskab til naturglade børn.

Hvorfor har en skildpadde et skjold? Hvad sker der for næseabens store tud? Naturen er vild og helt fantastisk spændende at udforske! Er du naturglad og synes du, at det er fedt at gøre en forskel, der holder vores klode fuld af liv? Så er Wildlife Club lige stedet for dig! Her møder du andre som dig, du får en masse fede oplevelser til vores events og lærer noget nyt om klodens natur og dyreliv. Det er så utrolig vigtigt, at vi passer på alle klodens skabninger og deres naturområder, så vi sikrer planetens fremtid.

Til de voksne

Wildlife Club er en medlemsklub for børn mellem 0 – 16 år. De får unikke oplevelser, der vækker naturglæden og lysten til at passe på planeten og dens fantastiske dyreliv. 

Klubben er for børn, som gerne vil have en masse sjove oplevelser sammen deres familie og andre børn, der også elsker naturen. Og alle medlemmer gør en reel forskel, når de melder sig ind i klubben. Vi planter 10 træer, for hvert Wildlife Club medlem i og omkring Masai Mara, Kenya.

Det koster 260 kr. om året.