ambassadører

Alex Høgh Andersen er en af Danmarks absolut dygtigste skuespillere. Han har tidligere været elev på Eventyrteatrets Dramaskole, hvor han bl.a. havde hovedrollen i “Sværdet i Stenen” i Glassalen i Tivoli. Derudover, har han haft roller som ‘Viktor’ i tv-serien “Outsider” og ‘William Iversen’, i TV 2s julekalender “Tvillingerne og Julemanden”. Den 4. maj 2016 blev det offentliggjort, at Alex skulle spille ‘Ivar The Boneless’ i HBO hit-serien “Vikings”.

Det er en stor ære for Gate To Nature, at have Alex med på holdet. Et kæmpe og ydmygt tak.

Alex
Magnus

Magnus Millang is both a screenwriter, actor, comedian and instructor. He has been in countless films, most recently the successful film Druk, but you probably also know him from the film selvhenter or the comedy web series WTF do we do with the climate.

We are honored and proud that Magnus has chosen to help us make a difference for nature and animals.

Wafande står bag kæmpe hits som ’’Gi’ Mig Et Smil’’, ’’Det Går Boom’’ og ”Uartig” som er set mere end 2.000.000 gange på Youtube. Wafande har desuden været dommer i TV2’s ”Voice Junior” og han ligeledes deltage i TV2’s ”Toppen af Poppen”.

Vi er vilde med Wafande og vi elsker, at han vil bakke op om Gate to Nature.

wafande
Nanna

Oh Land er Danmarks ukronede electropop-dronning, der med sin legesyge stil og tilgang til livet, gør hver dag til en fest. Hun har hittet herhjemme og i udlandet med sange som ’White Nights’ og ’Sun of a Gun’ og er fornylig udkommet med albummet Family Tree. Oh Land har tidligere arbejdet sammen med kunstnere som bl.a. Sia, John Legend og Pharrell. Og så er hun ambassadør for Gate To Nature. Dét er vi meget stolte, glade og helt igennem lykkelig over!

Joey Moe er et af Danmarks største pop-navne, som trækker tusindvis af fans til sine koncerter landet rundt. Han er manden bag sange som ”Hey Mor”, Smukkest På En Søndag” og ”Udenpå Indeni” – som er fra hans nyeste plade ud af i alt syv.

Joey er desuden stor naturforkæmper og har tidligere sat fokus på krybskytteri i Afrika med Ree Park Safari, besteget Kilimanjaro og nu er han også ambassadør for Gate to Nature. Det er en kæmpe ære for os, at have Joey med på holdet.

Joey
Faustix

Faustix er en af Danmarks fedeste DJ’s og musikproducer. Han har været nomineret til blandt andet Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards i flere omgange.

Faustix har lavet hits efter hits og har blandt andet remixet og produceret for navne som Morten Breum, Nexus, Sisse Marie, Deeper People, Filur, Jay Adams, Gunvad, John Dahlbäck og mange andre. Og så har han samarbejdet med internationale stjerner som Diplo, Ciara, Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer. Han har også arbejdet med amerikanske kæmpe brands som Apple, NIKE, Disney, NFL, Activision, og ABC Networks.

Og så er han ambassadør for Gate To Nature. Det er vi meget taknemmelige og stolte over.