Erhvervspartner

Som erhvervspartner får du:

• 7 unikke arrangementer om året, hvor du frit råder over 2 billetter til hvert arrangement. Arrangementerne vil blive afholdt på Hotel Guldsmeden på Bryggen i København eller Hotel Manon Les Suites i København. Ved alle arrangementerne vil der blive serveret snacks og/eller kanapéer samt en drink. Se arrangementsplan længere nede.

• Diplom for adoption af 2 baby skildpadder.

• Virksomhedens navn og logo (inkl. link) på Gate To Natures hjemmeside.

• Gate to Nature støttelogo til din hjemmeside, så du kan vise din støtte og dit CSR arbejde til dine kunder.

3.743,75 kr.

Arrangementsplan

Der vil blive sendt invitationer ud før hvert arrangement. Arrangementerne vil blive afholdt sidst på eftermiddagen og om aftenen.

Den 24. august 2023
Mads og A holdet.

Den 5. oktober 2023
Foredrag med den internationale skuespiller Alex Høgh Andersen om HBO serien Vikings, og intim koncert med Malte Ebert.

Den 2. november 2023
Foredrag med den verdenskendte forfatterinde Sara Blædel.

Den 11. januar 2024
Nytårstaffel.

Den 1. februar
Foredrag om Sirius-patruljen af den internationale naturfotograf Morten Hilmer.

Den 4. april
Netværksaften / vinsmagning.

Den 6. juni
Sommerafslutning / koncert med Wafande.

Hvem er Gate To Nature?

Gate To Nature er en dansk drevet forening, som samarbejder med andre aktører / organisationer rundt omkring i verden for at fremme en planet hvor mennesker og dyr kan leve i harmoni. Over hele verden er naturen og biodiversiteten under pres. Dyr og deres levesteder forsvinder i et foruroligende tempo. Vi vil ændre den verden, ved at sikre beskyttelse af naturområder og arter.

Gate To Nature støtter projekter, som gør en konkret forskel i at bevare naturområder og dyrearter. Som eksempel kan nævnes at vi pt. har støttet Masai Mara Kenya med 1 million seedballs/træer i samarbejde med Karen Blixen Camp Trust. Op til 80 % af den oprindelige træbeplantning i og omkring Masai Mara i Kenya er forsvundet, og mere end halvdelen af den tilbageværende natur står i dag ubeskyttet og oplever massivt pres fra landbruget og investorer, der ønsker at forvandle Masai Mara til alt andet end den naturperle, som reservatet er verdenskendt for. I 2023 starter Gate To Natures endnu flere internationale samarbejder op, Blue Corner Conservation og ’Turtle Conservation and Education Centre’. Havet er blevet menneskenes losseplads, hvilket bl.a. har katastrofale konsekvenser for skildpadderne.