DET FÅR DU SOM ErhvervspartneR+

6 fantastiske arrangementer om året, hvor I som virksomhed frit råder over 6 billetter til hvert arrangement.

Støtte certifikat til 1 skildpadde og 10 m2 koralrev

•  2 x unikke plakater taget af Alex Høgh Andersen

• Virksomhedsnavn og logo (inkl. link) på Gate To Natures hjemmeside.

• Gate to Nature støttelogo til din hjemmeside, så du kan vise din støtte og dit CSR arbejde til dine kunder.

Pris: 8.995 kr. ex moms.

Arrangementsplan

Der vil blive sendt invitationer ud før hvert arrangement. Ved alle arrangementerne vil der blive serveret snacks og/eller kanapéer samt en drink. Arrangementerne vil blive afholdt sidst på eftermiddagen og om aftenen. 

Intim koncert med Malte Ebert og foredrag Alex Høgh Andersen.

Til dette arrangement vil den internationale skuespiller Alex Høgh Andersen holde foredrag om HBO serien Vikings. Efterfølgende vil der være intim koncert med Malte Ebert.

Foredrag med den verdenskendte forfatterinde Sara Blædel.

Sara Blædel er en af Danmarks absolut mest succesrige forfattere. Vejen hertil har dog ikke været lige til. Sara er nemlig ordblind, og havde derfor aldrig selv forestillet sig den karriere. Til dette arrangement vil du høre mere om den historie, og om den smukke, men også hårde, rejse til forfatterskabet.

Nytårstaffel med Mads og A holdet.

Bliv en del af Mads og A-holdet, når der direkte fra scenen bliver belyst dilemmaer fra alle tænkelige og utænkelige situationer. Det er direkte, ærligt og sjovt for A-holdet lægger ikke fingre imellem, når de skyder med skarpt og deler ud af egen livserfaring. 

Foredrag med Morten Hilmer.

Morten Hilmer har en baggrund som tidligere medlem af den danske militærspecialstyrke, Siriuspatruljen. Han er kendt for sine fantastiske fotografier af naturen og sin nysgerrighed og empati for andre kulturer og eventyr. Til dette arrangement vil Morten fortælle om sin vilde og fanatiske rejse.

Netværksaften og vinsmagning.

Til vores netværksaften, har du mulighed for at stifte bekendtskab med de andre erhvervspartnere. Guldsmedens Hotels er medvært, og vil give dig et indblik i hele deres CSR profil samt deres tilgang til det, at være en bæredygtig hotelkæde. Aftenen sluttes af i selskab med Philipson Wine, som står for vinsmagning af diverse økologiske vine.

Koncert med Wafande og sommerafslutning.

Kom til koncert med en af landets bedste entertainere, Wafande. Hitmageren med flere platin og guldcertificerede udgivelser.

Så mange seedballs har vi sået i Kenya.
+ 10
Så mange skildpadder har vi adopteret. ​
+ 10

Hvem er gate to nature?​

Gate To Nature er en dansk drevet forening, som samarbejder med andre aktører / organisationer rundt omkring i verden for at fremme en planet hvor mennesker og dyr kan leve i harmoni. Over hele verden er naturen og biodiversiteten under pres. Dyr og deres levesteder forsvinder i et foruroligende tempo. Vi vil ændre den verden, ved at sikre beskyttelse af naturområder og arter.

Gate To Nature har projekter, som gør en konkret forskel i at bevare naturområder og dyrearter. Som eksempel kan nævnes at vi pt. har støttet Masai Mara Kenya med 1 million seedballs/træer i samarbejde med Karen Blixen Camp Trust. Op til 80 % af den oprindelige træbeplantning i og omkring Masai Mara i Kenya er forsvundet, og mere end halvdelen af den tilbageværende natur står i dag ubeskyttet og oplever massivt pres fra landbruget og investorer, der ønsker at forvandle Masai Mara til alt andet end den naturperle, som reservatet er verdenskendt for. I 2023 starter Gate To Natures endnu flere internationale samarbejder op, Blue Corner Conservation og ’Turtle Conservation and Education Centre’. Havet er blevet menneskenes losseplads, hvilket bl.a. har katastrofale konsekvenser for skildpadderne.

Vi glæder os til at se dig!

Du er nu et skridt tættere på at gøre en forskel for naturen, og samtidig få en masse fantastiske arrangementer. Udfyld formen nedenunder, så sender vi dig en faktura og velkomstmail.

Kontaktinformationer
Dine kontaktinformationer
Hvad ønsker du at hjæpe?