wildlife club

medlemskabet indeholder

  • 100 træer – som vi planter i og omkring Masai Mara, Kenya.
  • Et bæredygtigt klubkort, som du modtager med posten.
  • Årskort til Ree Park Safari.
  • En entrebillet til Tivoli gældende hele 2021.
  • En særinvitation til en premierefilm i en Nordisk Film biograf, i Jylland og i Storkøbenhavn, kun for medlemmer.
  • To events årligt, som bl.a. kan være en vild koncert med en af vores ambassadører,  hvor du kan tage din familie med gratis (tre familiemedlemmer).
  • Adgang til sjove konkurrencer og nyhedsbreve.

Wildlife Club er en medlemsklub for børn mellem 0 – 12 år. Det koster 260 kr. om året (plus 29 kr. i forsendelse). Når du tilmelder et barn, så bliver medlemskabet samtidig automatisk tilmeldt til fornyelse om 1 år. Du kan til enhver tid udmelde barnet af Wildlife Club, dog skal dette gøres inden fornyelses datoen

Som medlem af Wildlife Club accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet bruges bl.a til at udsende informationer om de kommende events, samt invitationer.

Læs alle medlemsbetingelserne her.

Du giver 100 træer! Vi giver en masse fede oplevelser!

Et nyt medlem af Wildlife Club betyder, at vi kan plante 100 helt nye træer i og omkring Masai Mara, Kenya. Vores seje partnere Ree Park Safari planter nye træer med seedballs, der kaster skygge og beskytter både natur og mennesker.   

En klub med vildskab til naturglade børn.

Hvorfor har en skildpadde et skjold? Hvad sker der for næseabens store tud? Naturen er vild og helt fantastisk spændende at udforske! Er du naturglad og synes du, at det er fedt at gøre en forskel, der holder vores klode fuld af liv? Så er Wildlife Club lige stedet for dig! Her møder du andre som dig, du får en masse fede oplevelser til vores events og lærer noget nyt om klodens natur og dyreliv. Det er så utrolig vigtigt, at vi passer på alle klodens skabninger og deres naturområder, så vi sikrer planetens fremtid.

Til de voksne

Wildlife Club er en medlemsklub for børn mellem 0 – 12 år. De får unikke oplevelser, der vækker naturglæden og lysten til at passe på planeten og dens fantastiske dyreliv. 

Klubben er for børn, som gerne vil have en masse sjove oplevelser sammen deres familie og andre børn, der også elsker naturen. Og alle medlemmer gør en reel forskel, når de melder sig ind i klubben. Vi planter 100 træer, for hvert Wildlife Club medlem i og omkring Masai Mara, Kenya.

Det koster 260 kr. om året (plus 29 kr. i forsendelse).