Bliv medlem af Wildlife Club - automatisk fornyelse

Medlemskabet indeholder:

  • 100 træer – som vi planter i og omkring Masai Mara, Kenya.
  • Et bæredygtigt klubkort, som du modtager med posten.
  • Ubegrænset adgang til Ree Park Safari.
  • En entrebillet til Tivoli gældende hele 2021.
  • En særinvitation / billet til en premierefilm i en Nordisk Film biograf, i Jylland og i Storkøbenhavn, kun for medlemmer.
  • To events årligt, som bl.a. kan være en vild koncert med en af vores ambassadører,  hvor du kan tage din familie med gratis (tre familiemedlemmer).
  • Adgang til sjove konkurrencer og nyhedsbreve.

Wildlife Club er en medlemsklub for børn mellem 0 – 12 år. Det koster 260 kr. om året.

Som medlem af Wildlife Club accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet bruges bl.a til at udsende informationer om de kommende events, samt invitationer.

260,00 DKK / år

Levering

Gate To Nature sender med følgende leveringsformer:

  • Dao
  • PostNord

Forventet leveringstid er op til fem hverdage.

Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet – der efterleveres ikke.

Gate To Nature bærer ansvaret for medlemskortet, indtil du har modtaget det. Vi leverer alene i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Arrangementer

Som medlem af Wildlife Club bliver du inviteret med til en række arrangementer, som bl.a. premierefilm i Nordisk Film biografer.

Ved udvalgte arrangementer, må medlemmet tage tre familiemedlemmer med gratis.

Grundet den i gang værende corona pandemi gør vi opmærksom på at ændringer i form af udskydelser og nedlukninger kan forekomme. I sådan et tilfælde, vil det ikke være muligt at få pengene tilbage i det værdien af medlemskabet overstiger medlemsbeløbet.

Medlemskort

Medlemskortet er personligt og må kun benyttes af den person, som ejer medlemskabet.

For at gøre brug af Gate To Natures attraktioner, events mm. er det et krav, at du udover medlemskort også har en gyldigt ID med (sygesikring, pas etc.)

Fejl på medlemskort, forsaget af medlemmet selv, dækkes ikke af Gate To Nature. Et nyt medlemskort koster 50 kr,- ex levering. Det samme gør sig gældende ved mistet medlemskort.

Fornyelse og opsigelse

Når du tilmelder et barn, er medlemskabet af Wildlife Club aktivt i et år. Herefter vil du modtage enten en mail eller et brev om fornyelse.