ambassadører

Alex Høgh Andersen er en af Danmarks absolut dygtigste skuespillere. Han har tidligere været elev på Eventyrteatrets Dramaskole, hvor han bl.a. havde hovedrollen i “Sværdet i Stenen” i Glassalen i Tivoli. Derudover, har han haft roller som ‘Viktor’ i tv-serien “Outsider” og ‘William Iversen’, i TV 2s julekalender “Tvillingerne og Julemanden”. Den 4. maj 2016 blev det offentliggjort, at Alex skulle spille ‘Ivar The Boneless’ i HBO hit-serien “Vikings”.

Det er en stor ære for Gate To Nature, at have Alex med på holdet. Et kæmpe og ydmygt tak.

Alex
Malthe

Malte Ebert tog Danmark med storm som sit opfundne alter ego Gulddreng i 2016. Som Gulddreng har Malte vundet et hav af priser bl.a. Årets sang, Årets hit, Årets nye navn og Årets Publikumspris. I 2018 blev gulddreng dog lagt i graven og Malthe Ebert udgav singlen ’’Rather Be’’ og senere ’’All The Time’’.

Vi er enormt stolte over, at Malte vil være en del af Gate to Nature.

Magnus Millang er både  manuskriptforfatter, skuespiller, komiker og 
instruktør. Han har været med i et utal af film senest den succesrige film Druk, men du kender ham sikkert også fra filmen selvhenter eller komedie webserien WTF gør vi med klimaet.

Vi er beæret og stolte over at Magnus har valgt at hjælpe os med at gøre en forskel for naturen og dyrene.

Magnus
wafande

Wafande står bag kæmpe hits som ’’Gi’ Mig Et Smil’’, ’’Det Går Boom’’ og ”Uartig” som er set mere end 2.000.000 gange på Youtube. Wafande har desuden været dommer i TV2’s ”Voice Junior” og han ligeledes deltage i TV2’s ”Toppen af Poppen”.

Vi er vilde med Wafande og vi elsker, at han vil bakke op om Gate to Nature.

Oh Land er Danmarks ukronede electropop-dronning, der med sin legesyge stil og tilgang til livet, gør hver dag til en fest. Hun har hittet herhjemme og i udlandet med sange som ’White Nights’ og ’Sun of a Gun’ og er fornylig udkommet med albummet Family Tree. Oh Land har tidligere arbejdet sammen med kunstnere som bl.a. Sia, John Legend og Pharrell. Og så er hun ambassadør for Gate To Nature. Dét er vi meget stolte, glade og helt igennem lykkelig over!

Nanna
Joey

Joey Moe er et af Danmarks største pop-navne, som trækker tusindvis af fans til sine koncerter landet rundt. Han er manden bag sange som ”Hey Mor”, Smukkest På En Søndag” og ”Udenpå Indeni” – som er fra hans nyeste plade ud af i alt syv.

Joey er desuden stor naturforkæmper og har tidligere sat fokus på krybskytteri i Afrika med Ree Park Safari, besteget Kilimanjaro og nu er han også ambassadør for Gate to Nature. Det er en kæmpe ære for os, at have Joey med på holdet.

Felix Smith er Danmarks måske mest charmerende vært.

Du kender ham helt sikkert fra både tv og radio, hvor han i løbet af de sidste ti år har optrådt som vært på mange store tv- og radioshows. Heriblandt Dansk Melodi Grand Prix, DR’s Store Juleshow, Danmark har talent, Weekend Weekend, Voice – Danmarks største stemme og nu som ambassadør for Gate to Nature.

Vi er kæmpe fans af Felix og er glade for, at han vil gøre en forskel for planeten.

Felix
Faustix

Faustix er en af Danmarks fedeste DJ’s og musikproducer. Han har været nomineret til blandt andet Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards i flere omgange.

Faustix har lavet hits efter hits og har blandt andet remixet og produceret for navne som Morten Breum, Nexus, Sisse Marie, Deeper People, Filur, Jay Adams, Gunvad, John Dahlbäck og mange andre. Og så har han samarbejdet med internationale stjerner som Diplo, Ciara, Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer. Han har også arbejdet med amerikanske kæmpe brands som Apple, NIKE, Disney, NFL, Activision, og ABC Networks.

Og så er han ambassadør for Gate To Nature. Det er vi meget taknemmelige og stolte over.